Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Embody Your Practice med Caroline Fladvad

2019-10-27 @ 10:00 - 12:00

350kr

Embody Your Practice med Caroline

 

 

 

 

The body is living art.
Your movement through time and space is art.
A painter has brushes.
You have your body.”
– Anna Halprin

 
Hur vill kroppen röra sig? Vad vill kroppen uttrycka? Vad händer om vi låter vår yogapraktik bli ett utforskande istället för ett görande? Under denna två-timmars workshop yogar vi inifrån och ut för att hitta mer närvaro och kontakt. Vi rör oss genom dynamiska asanaflöden, rörelse, somatisk utforskning, meditation och skapande reflektion. Workshopen passar dig med yogavana som vill ta din praktik till nästa nivå och djupna i kontakten till dig själv både på och utanför yogamattan.

Workshopen hålls av Caroline Fladvad, dans- och yogalärare som håller kurser, retreats och workshops inom yoga, dans och rörelse och skapande. Efter tio år inom dansens värld som dansare och danslärare hittade hon yogan och blev direkt förälskad. Sedan sin första yogalärarutbildning har hon utforskat många olika former av yoga, alltid med längtan efter att dyka djupare. Hon är bland annat utbildad inom Embodied flow, Expressive art therapy, Body Mind Centering, Shakti yoga, danspedagogik och Creative dance. Hennes passion och styrka ligger i mixen av yoga, meditation, filosofi, dans, rörelse, konst, skrivande och skapande – något som ger uttrycket frihet och upplevelsen fyllig.

” För mig handlar rörelse, dans och yoga mycket om upplevelse, uttryck, närvaro och kontakt. Om berättande, relation och hågkomst. Jag är djupt fascinerad av hur vi kan skapa mer närvaro i oss själva och autentiskt uttrycka därifrån i rörelse, dans, yoga och skapande. Mina klasser kännetecknas av kreativitet, dynamik och närvaro. Av musik, embodiment och filosofi. Jag vill att yoga ska kännas spännande och oändligt”

Details

Date:
2019-10-27
Time:
10:00 - 12:00
Cost:
350kr
Website:
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/coursebook/54

Venue

Utopia Yoga Studios Västerås
Sigurdsgatan 6
Västerås, 72130 Sweden
+ Google Map

Organiser

Utopia Yoga Studios
Phone:
+46 (0)72 034 00 61
Email:
events@utopiayogastudios.com
Website:
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/login