Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Gravidyoga med barnmorska Ylva-Li

September 20 @ 18:00 - 19:30

1285kr

Gravidyoga är lämpligt att börja träna efter graviditetsvecka 15 och man kan träna fram till slutet av graviditeten. Kursen är 8 tillfällen och innehåller yoga, avslappning och ger dig möjlighet till förberedelse inför födandet.

Ylva-Li är barnmorska och lärare i gravidyoga, mindfulness, medicinsk yoga för stressreduktion samt hormonyoga för kvinnor. Intentionen med kurserna är att du som deltagare ska få möjlighet att vara mer närvarande i nuet och hitta din egen väg till balans och harmoni i livet. Till dig som är gravid och ska bli förälder förmedlar hon användbara verktyg som hjälper dig att vara väl förberedd, lugn och trygg så att du kan få en positiv upplevelse av graviditet, födande och föräldraskap.
______________________________________________________________________________________

Inför kursstarten av gravidyogan brukar jag informera om följande:

Gravidyoga är en lugn yogaform som förbereder dig både fysiskt och mentalt. Den ger dig de viktigaste verktygen inför födandet: medveten närvaro, förmåga att slappna av, kroppsmedvetenhet, möjlighet att fokusera samt använda andningen som smärtlindring under värkarbetet. Yogan hjälper dig att släppa taget om oro och spänningar under graviditeten och när du ska föda ditt barn. Du kan bygga upp en lugn styrka och inre balans som kan vara till glädje för dig och ditt barn.

Gravidyoga är lämpligt att börja träna efter graviditetsvecka 15 och man kan träna fram till slutet av graviditeten. Kursen är 8 tillfällen och innehåller yoga, avslappning och ger dig möjlighet till förberedelse inför födandet.

I samband med det sista tillfället kommer din partner eller den som ska vara med på förlossningen att få delta i slutet av ett pass. De får då information och praktiska tips inför födandet.

Ta gärna med egen yogamatta, liten kudde och filt av hygieniska skäl. Under passet är det bra med mjuka kläder och strumpor på fötterna. Det kan vara bra med någon lite varmare tröja eller jacka. Tänk på att
inte äta en stor måltid c:a 2 timmar före yogapasset.

Details

Date:
September 20
Time:
18:00 - 19:30
Cost:
1285kr

Venue

Utopia Yoga Studios Västerås
Sigurdsgatan 6
Västerås, 72130 Sweden
+ Google Map
Website:
https://www.utopiayogastudios.com/

Organiser

Utopia Yoga Studios
Phone:
+46 (0)72 034 00 61
Email:
events@utopiayogastudios.com
Website:
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/login