Default title

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Shaktiyoga-workshop med Frida Hjärtström

October 3 @ 10:00 - 12:00

350kr
shaktiyoga2

Välkomna till denna Shaktiyoga-workshop i Systerskap där Frida Hjärtström bjuder in er till att nyfiket utforska vad som rör sig inom er och släppa lös på energiflödet – en stund att “komma hem”.

Genom Shakti Yoga återskapar vi kontakt med vår vilda, intuitiva gudinna inom oss. Vi hjälper kroppen att släppa på spänningar och väcka vår feminina kraft genom andning, ljud(utandning), asanas och shakings. Genom det utforskar vi med nyfikna ögon vad det är som rör sig inom oss, hur kroppen vill bli förd och skapar kontakt med vår livmoder och yoni, vi väcker vi vår Shakti (feminina essens), vår inre urkraft.

Vi möts i cirkel med grundande meditation för att mjukna. Djupa andetag och stillsamma rörelser väcker sakta igång kroppen/energin som sedan växer sig mer dynamiska. Genom shakings och andning bygger vi upp elden/energin inom oss och låter den få flöda fritt för att sedan grunda in det i avslappning. Sharing i cirkel.

Frida Hjärtström har länge levt med yogan och dans vid sin sida då det hjälper henne att grunda, släppa taget om negativ energi och skapa balans i kropp och sinne. Shaktiyogan kom hon i kontakt med på Ängsbacka på ett retreat för 2,5 år sedan och det var känslan av att “komma hem”. En ny kontakt med sitt inre, med livmodern och förståelsen för att det finns så mycket mer att lära kring kvinnokroppen. Naturen är en stor inspiration och kontakten med Moder Jord vävs in i passen.
Hon har nyligen börjat utforska vägen som Prästinna och Shaman.

Details

Date:
October 3
Time:
10:00 - 12:00
Cost:
350kr
Website:
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/coursebook/98?site=1

Venue

Utopia Yoga Studios Västerås
Sigurdsgatan 6
Västerås, 72130 Sweden
+ Google Map
Website:
https://www.utopiayogastudios.com/

Organiser

Utopia Yoga Studios
Phone:
+46 (0)72 034 00 61
Email:
events@utopiayogastudios.com
Website:
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/login