Utopia välkomnar företag och privatpersoner att kontakta oss för bokning av skräddarsydda events, klasser, workshops, föreläsningar, team building eller kurser. Yoga är stärkande fysiskt och psykiskt och ett perfekt sätt att stärka gruppens gemenskap. Vi sätter ihop eventet utifrån dina önskemål. Vi kan också komma ut till era lokaler om så önskas. Vi tar då med all utrustning som behövs.

Behöver ni komma ifrån stressen på jobbet och göra något kul ihop? Varför inte prova varm yoga och skön meditation till behaglig musik? Eller prova Swing Yoga som en rolig del av möhippan eller svensexan. Kanske fotbollslaget skulle behöva mjuka upp kroppen för att bli snabbare och flexiblare på plan?

Vi har tidigare kört mycket uppskattade kurser och events tillsammans med Mälarenergi, ABB, Västerås Stad samt möhippor, familjetillställningar, diverse skolor m.m. Ta chansen du med!

Allt fler företag har kontaktat oss för att skräddarsy kurser och events tillsammans med Utopia. Vi tycker det är jättekul att fler förstår värdet i att ta hand om både kropp och själ och vilken positiv effekt det har på gemenskapen och samarbetet på arbetsplatsen. Vi har därför tagit fram 2 nya spännande företagspaket som ger dig chansen att komma till oss tillsammans med dina kollegor för en stund tillsammans:

Frukostmöte med yoga
Välkommen till Utopia för frukostmöte med härlig yoga och god och nyttig frukost från Green Mandala Raw Café. Vi erbjuder 45-60 min lugn morgon-yoga som får dina kollegor att landa i en positiv sinnesstämning inför ert frukostmöte som kan hållas i vår lounge där ni samtidigt avnjuter en lyxfrukost från Green Mandala Raw Café. Frukt, overnight oat, chia pudding, mackor, färsk juice, te, kaffe, kex, och hummus är exempel på vad frukosten erbjuder. Ni har tillgång till studion under 1-2 timmar för ert frukostmöte. Om ni behöver en projektor så kan vi ordna det.

Antal:                Upp till 30 personer
Pris:                   1500 kr + avgift per deltagare och frukost

Företags-kickoff med yoga och team building
Välkommen till Utopia för ditt företagsevent. Vi kombinerar föreläsning med interaktiv yogaklass. Vi fokuserar på att minska stress och ökad förståelse för kontroll av balansen mellan arbete och privatliv, långsiktigt god fysisk och mental hälsa och välmående. Vi anpassar innehållet till era behov och önskemål och våra kunniga instruktörer guidar er. Föreläsningen kan vara 30-60 min med efterföljande yogaövningar 45-60 min innehållande rörelser och meditation. Frukost eller lunch kan ordnas utifrån önskemål.

Antal:                Upp till 30 personer
Pris:                   2400 kr + avgift per deltagare och frukost/lunch

Kontakta oss på events@utopiayogastudios.com för mer info och pris.

kajen 2018