JERRICA ZERON

Owner
Teacher

‘The Canadian’ yoga teacher. International Yoga Alliance Certified in India. Teaches with an openhearted and philosophic style.

LISA DE MALPAS FINLAY

Teacher

Certified Life Coach and Self Development Coach, Lisa has been studying and working with Holistic philosophies and therapies for over 30 years. Combining yoga practice and chakra awakening is a process and passion to bring all the practices together.

DENICE LUNDEVALL

Teacher

Denice har under hela sitt liva varit aktiv inom sport och hälsa. Hon fann yogan och har utvecklat en flerfacetterad yogastil med både styrkeutmaningar och meditativa övningar.

MARIA MURELIUS

Teacher

Maria varit gruppträningsintruktör i över 20 år och är lärare med träning och coaching av elitidrottare som en del i vardagen. Hennes klasser guidas pedagogiskt och är fulla med energi och rörelseglädje. Soma moves, olika former av yoga och dans.

ALEXANDRA SJÖBERG

Teacher

Alexandra upptäckte yogan på Ecuadors strand 2010. Hon är certifierad 500-ryt och studerar fysioterapi och väver ihop det vetenskapliga med det spirituella i sina klasser. . Har bakgrund inom yin, vinyasa, asthanga och är även drillad i vedisk sång och yogasutra.

OLIVIA BERGGREN

Teacher

Olivia är en passionerad yoganörd med flera års erfarenhet av yogaundevisning i Köpenhamn. Hon älskar att arbeta med detaljer för att uppmana yogaeleverna till god kroppskännedom och känsla för andning. Hon tror starkt på att alla kan yoga oavsett ålder, kropp och tidigare erfarenhet av fysisk rörelse. Alla kan bli utmanade i hennes

ANNA-KARIN TINGSTRÖM

Teacher

Anna-Karin har en gedigen tränings-bakgrund inom friidrotten och som gruppträningsinstruktör. För ett par år sedan utbildade hon sig till yogainstruktör och det är numera hennes stora passion i livet. Anna-Karins klasser är flödande och dynamiska. Hon vill förmedla att yoga är för alla, oavsett bakgrund, ålder och erfarenhet.

LIA SANFER

Teacher

Lia påbörjade sin utveckling inom yoga i Kanada där hon bodde under 10 år. Lias specialitet är utmanande och roliga yogaflöden där hela kroppen aktiveras och ger dig ett ordentligt träningspass.

MARI LARSSON

Teacher

Mari har varit yogainstruktör i över 10 år och haft olika klasser inom gruppträning i mer än 20 år. Afrodans, Pilates, Yoga har alltid varit närmast hjärtat. Hon älskar att inspirera andra att utvecklas på flera plan. Vill skapa en skön stämning där svett och strävan har nära till skratt och glädje

ANNA PLEADIN

Teacher

Anna tog sin 200h lärarutbildning i Indien. Hatha och Ashtanga ligger varmt om hjärtat liksom meditation. Hon gillar traditionell yoga och använder klassiska tekniker i sin träning.

ANNA BJURENVALL

Teacher

Anna fastnade för yoga efter en resa till Indien 2014. Hon utbildade sig till yogalärare RYT 200 i Kerala 2016. Med en bakgrund som sjukgymnast i kombination med Yogan erbjuder hennes klasser både styrka och smidighet samt en ökad kunskap om dig själv.

ANITA VAN DER MERWE

Teacher

Anita examinerade Utopias 200h Teacher Training och har sedan dess varit en del av vårt team. Hon har sitt ursprung i Sydafrika och är uppskattad för sin lugna och behagliga engelska stämma under klasserna.

DOBRILLA SANDBLOM

Teacher

Dobrila fann yogan för ca tio år sedan. Hösten 2018 tog hon steget till att gå YTT 200h här på Utopia Yoga Studios. För Dobrila handlar yoga om att hitta balans mellan stillhet och rörelse och mellan kropp och sinne. Som lärare är Dobrila pedagogisk, entusiasmerande och lugn.

LISA JOHANSSON

Teacher

Lisa examinserade Utopias 200h lärarutbildning och har sedan dess varit en del av Team Utopia. Hon är uppskattad för sin egenutvecklade yogastil och hon överraskar alltid med nya roliga utmaningar.