Glad solig vecka Utopia yogis! Vi har en ljus månad framför oss med några underbara workshops och evenemang!

Kommande i mars

Osho meditation och medveten andning med Jerrica 1 mars 17: 00–19: 00

Teaching Through Movement, en workshop för yogalärare med Olivia 24 mars 10: 00–16: 00

Yoga Från Grunden med Catalina 31 mars, 10: 30–12: 30

Senior Yoga med Virginia 27 mars 9: 30–10: 30 i 5 veckor

Movement Stories and Explorations med Alexandra Kambler 7 april, 10: 00–12: 00

Vi introducerar Yin Yoga Lärarutbildning 50 timmar! Vår Yoga Alliance Certifierade Yin Yoga lärarutbildning på Utopia Yoga Academy ger dig möjlighet att fördjupa och utveckla din kunskap inom Yin Yoga under två veckor med Alexandra Sjöberg. Startar 10 maj. Mer information finns på www.utopiayogastudios.com

Medlemskapsuppdateringar och info:

Vi inför en förseningsavgift för missad betalning på alla träningskort. Detta kommer att bli en automatisk avgift i din profil efter betalning saknas i 10 dagar. Hjälp oss genom att betala i tid så vi slipper lägga tid på att administrera och fokusera på yoga.

Lämna dina väskor och stora föremål i omklädningsrummet under klassen; Detta är ett brandsäkerhetskrav. Vi ber dig också att respektera klassen genom att inte använda telefon i yogasalarna. Låt oss behandla vår timme i yogarummet som en riktig paus från teknik och stress. Vi låser dörren under varje klass och om en annan klass anländer kommer det att finnas en lärare närvarande hela tiden när dörren är upplåst.

Vi hoppas att alla njuter av vårvädret och vårschemat! Om du har några kommentarer eller förslag kan du maila info@utopiayogastudios.com

Have a wonderful warm and yoga filled week! Hope to see you all at the studio soon!

Jerrica and team utopia

logopic

Categories: Nyheter