Hej Utopia!

Vi har några nya fantastiska personer som förstärker vårt team samt några efterlängtade nyheter i schemat!

Vi är glada att kunna erbjuda Medicinsk Yoga torsdagar kl 16: 30-17: 30 med Ylva Geijstedt från och med 11 april. Detta kommer att inkluderas i medlemskapet Midi och Maxi. Man kan också köpa klippkort.

Medicinsk Yoga är en erkänd behandlingsmetod som praktiseras på över 200 sjukhus och vårdcentraler runtom i Sverige och fokuserar på att sänka stressnivån, lindra symtom, öka blodcirkulation samt att skapa balans mellan kropp och själ.

ylva 1

 

 

 

 

Medicinsk Yoga med Ylva Geijstedt startar 11 april.

Silvana är tillbaka från Indien och fortsätter sin Transformational Hatha-donationsbaserade klass, tisdagar kl 18:15 med start den 2 april. Hot Chakra kommer att flytta till onsdagar och Move with Ease kommer att flytta till torsdagar. Se schemat på hemsidan eller i medlemssystemet. Vi hoppas det ger en bra balans till resten av våren.

Helgen 12-14 april är en speciell helg då våra Yoga Teacher studenter kommer att examinera! Under helgen kommer de att hålla yogakurser gratis för alla. Det kommer att finnas ett begränsat antal platser i varje klass. 4 Yin-klasser på fredag, 4 Hatha-klasser på lördag och 3 Vinyasa-klasser på söndag. De vanliga schemalagda klasserna pausar den helgen. Se hela schemat i medlemssystemet. Platser kommer att vara öppna för bokning 1 vecka i förväg. Låt oss varmt välkomna våra nya lärare!

IMG-9454

 

 

 

Helgen 12-14 april håller Utopia Yoga Academys studenter gratis-klasser för alla.

Påsk ligger också runt hörnet! Du kan se våra speciella timmar för den helgen online.

Vi hoppas att alla har en hälsosam och lycklig vecka! Vi ses snart i studion.

/Jerrica och Team Utopia

Categories: Nyheter