Hej Utopia-vänner!

Med öppningen av Utopia Köping, nya lärare och nya klasser utökar vi vårt utbud och når nu ut till ännu fler med vår fantastiska gemenskap och hälsofrämjande verksamhet. Alla har rätt till yoga för en hälsosam kropp och själ!

Nytt medlemsskapsalternativ – Mini
För att anpassa oss till fler människors kalendrar justerar vi vårt erbjudande och inför ett ”Mini-medlemskap”. Mini ger dig rätt till 4 klasser per månad och kommer att kosta 380 kr/mån

Priser
Priser för Midi och Maxi kommer att förändras något från 1 augusti 2019. Obs priserna ändras endast för nya medlemmar som registrerar sig efter 1 augusti 2019. Nuvarande medlemmar behåller sitt pris tills man själv väljer att avsluta eller frysa sitt medlemskap.

  • Mini Medlemskap 380 sek / månad för 4 lektioner per månad (1 klass per vecka.)
  • Midi Medlemskap 450 sek / månad för 12 lektioner per månad (3 klasser per vecka.)
  • Maxi Medlemskap 550 sek / månad för obegränsat antal klasser (val av 120 klasser per månad i Västerås, 80 klasser per månad i Köping.)

200 klasser i månaden!
Inom dessa medlemskapsalternativ har du möjlighet att boka klasser på båda platserna. Köping-Västerås ligger bara en 17 minuters tågresa ifrån varandra. Båda studiorna ligger en kort promenad ifrån tågstation. Kombinera studiorna får du 200 klasser per månad att välja mellan!

Det nya medlemskapsalternativet och priserna börjar den 1 augusti, starten av hela höstschemat i både Västerås och Köping kommer snart att meddelas.

Ny klass – Strength for Yogis
En ny klass: Strength for Yogis, startar fredagen den 27 april kl 15:00-16:00 och fortsätter sedan varje fredag samma tid. Det blir en utmanande klass där vi utvecklar vår styrka och teknik till att förbättra vår kroppskontroll och flexibilitet.

Glad påsk från Utopia-familjen!

/Jerrica & Team Utopia

 

Utopia påsk

Categories: Nyheter