Hej underbara Utopia community!

Höstschema
Våra höstscheman är släppta för både Västerås och Köping! Vi kommer att erbjuda över 33 klasser per vecka i Västerås och 15 i Köping! Som medlem har du möjlighet att gå med i klasser i endera studion. Spännande nya klasser i schemat inkluderar Hot 26, Yoga Grund, Hot Yin Yang Yoga Nidra, Reiki Meditation och Yoga Booty!

Nya lärare
Vi välkomnar våra senaste lärare i Västerås Denice! Denice är utbildad Yogalärare 200h, FRC-mobilitet specialist, Meditatör, PT och MammaMage-tränare. Hon kommer att undervisa en underbar Hatha Flow varje torsdag 11: 30-12: 30.

Denice Lundevall

Välkommen också till vår senaste lärare i Köping, Lotta! Lotta fullgjorde sin Yin Yoga lärarutbildning och har praktiserat i 10 år. Häng med i klassen varje onsdag 18: 45-20: 00.

Lotta Granberg

Kolla in hemsidan eller medlemssystemet för att se hela schemat. Från och med augusti har du valet av Mini, Midi eller Maxi medlemskap, samt 1,3,10 klippkort. Förändringen kommer att träda i kraft i augusti. Nuvarande medlemmar kommer att stanna på samma medlemskap till samma pris tills ni själva väljer att ändra.

Utopia Open Air Yoga @Kajen 2019
Ha en underbar sommar! Hoppas att vi ses igen på Kajen för Utopia Open Air Yoga alla onsdagar i juli kl 17: 30-18: 30 – gratis för alla!

Utopia Open Air Yoga på Kajen 2019

Tack för det här fantastiska året hittills, vi är så glada att få fortsätta att förena genom att yoga tillsammans!

/Jerrica & team Utopia

Categories: Nyheter