År 2020 hos oss på Utopia Yoga Studios var ett år av lärande, anpassning, respekt, acceptans och uppskattning. Uppskattning för varandra då vi trots distans ändå hade en fantastisk närhet och gemenskap. Vi fick lära oss ny teknik för att alla skulle kunna yoga tillsammans även hemifrån. Vi välkomnade två nya barn till vår lärarfamilj. Vi öppnade ett fantastiskt raw-food café väg i vägg med studion. Trots att året var ett utmaningarnas år så lyckades vi göra så mycket bra saker tillsammans!
2020 var året vi alla insåg hur viktigt det är att behålla vår gemenskap, att yoga tillsammans och när hela världen säger åt oss att hålla distans behöver vi vara än närmare varandra än någonsin, om än inte fysiskt, så behöver vi varandras själsliga närhet. Under 2020 knöt vi starkare band än någonsin till varandra men också till oss själva. När världen gungar behöver vi starka band mellan vår kropp och sinne – övningar som gav inre tillväxt och med den styrkan, med den tiden vi gav oss själva, fann vi lugn i osäkerheten och ro i kaoset. Nu mer än någonsin är vår vision av en starkare kropp och ett friskare sinne viktig. Vi är i det här tillsammans. Så 2021 är vi redo för dig. 💪🏻

Gott nytt år till er alla och stort tack för året som gått!

Välkommen till Utopia Yoga Studios 🙏❤️🧘‍♀‍🧘🏽🧘🏻‍♂‍

/Jerrica & Team Utopia

Utopia 2020

Categories: Nyheter