Hej Utopia Community!

Nytt år med nya möjligheter att investera i vår kropp och själ! Äntligen har solen börjat visa sig vilket ger hopp om en vår med mindre prat om smittspridning och distansering.

Men tills dess ser vi till att göra allt vi kan för att behålla en säker miljö för oss alla och fortsätter yoga tillsammans.

Vårschema

Vårschemat är klart och vi ökar antalet klasser både i Västerås och Köping och ökar antalet klasser online! Kolla in vårt nya schema här på hemsidan.

Tid för klassbokning

Vi är så tacksamma för alla er som bidrar till vår gemenskap och hjälper till med tankar och förslag så vi hela tiden utvecklas tillsammans. Tack till alla som gav oss feedback gällande klasserna i studion och online. Klassbokningen öppnar kl 06:00 1 vecka före dagen då klassen hålls. Vi övervägde att ändra tiden för klassbokning, men majoriteten av er bad om att den skulle stanna kvar klockan 6:00. Vi tar alltid tacksamt emot dina tankar och förslag via info@utopiayogastudios.com

Studiouppdateringar

På grund av de nuvarande begränsningarna får vi maximalt vara 25 personer samtidigt i Utopia Västerås. Därmed så kommer vi tills vidare fortsätta med begränsade antal platser i klasserna och planera för att minska antalet personer i studion samtidigt. Då vi har sett långa kölistor till vissa klasser i studion ber vi er att ge plats åt fler medlemmar genom att undvika att boka flera klasser i rad under pandemin. Vi hoppas att vi snart ska kunna återgå till normalt antal platser och ge alla som vill möjligheten att vara med i studion. Online kan alla vara med hur mycket som helst!

I Utopia Köping har vi max 7 personer och därför ökat antalet klasser per vecka för att säkerställa att alla kan träna yoga med oss säkert.

Vi har fräschat upp vårt gemenskapsrum med ny soffa så vi kan sitta och umgås före och efter klasserna, dricka te och prata. Gemenskapen och det fina bemötandet vi får i studion är något vi alla behöver, särskilt nu. Så fortsätt att se varandra och ta hand om varandra i studion.

Våra shalas (yogarum) är en plats för stillhet och återhämtning, något vi också är i stort behov av. Vi ber er därför att undvika att prata där. Umgås gärna i gemenskapsrummet i stället. Vi undviker också störande ljud från diverse elektronik. Ge dig själv en rast från yttre stimuli och ägna en stund åt dig själv.

10% rabatt hos Green mandala Raw Café

Som medlem hos Utopia erbjuds du nu 10% rabatt hos våra vänner på Green Mandala Raw Café som ligger vägg i vägg med Utopia Västerås. Välkommen till en hälsosam och smaklig fika eller lunch!

 

Kommande Kurser:

From the ground up 
4 veckors yogakurs för nybörjare den 7 februari 17: 00-18: 00 fortsätter varje söndag till 28 februari med Catalina Palma
850 kr

Awaken Your Soul
Workshop för medveten andning med Jerrica 12 februari 17: 00-19: 00
190 kr

Gravidyoga
5-veckors kurs med Olivia Berggren start måndag 22 februari-22 mars 18: 30-19: 30
950 kr

Utopia Yoga Academy Yogalärar-examen
27 och 28 februari 8: 00-13: 00 gratis för medlemmar och icke-medlemmar, bokning öppnas 1 vecka i förväg. Bokas via medlemssidan.

Utopia Yoga Acamdey – 200h Yoga Teacher Training  2021
2021-kurs är öppen för bokning! Med bokningen av platser som redan bekräftar, maila ditt intresse eller din bokning till kursen till info@utopiayogastudios.com

Välkommen till Utopia!

Börja din yoga resa med oss! I butiken hittar du en gratis ”prova-på-vecka” https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/ Prova så många klasser du vill under en vecka, i studion eller online, i Västerås eller Köping!

Vi behöver yoga mer än någonsin, för att röra oss, andas, läka och ta hand om oss själva. Välkommen till Utopia, vi är här för dig!

Namaste

/Jerrica & team Utopia

Categories: Nyheter