Hej alla solvarma Utopia Yogis!!

Med vårt nya sommarschema som börjar denna vecka är vi så glada att se nya och bekanta ansikten fylla upp våra klasser. Det finns helt enkelt inte en bättre community i världen!

Nytt träningskort – Yoga årskort

För att möta mångas önskemål har vi lagt till ett nytt träningskort; vårt nya Midi och Maxi Årskort! Med vårt Midi Årskort kan du yoga med oss upp till 144 gånger per år, i snitt 12 per månad. Med vårt Maxi-kort är du fri som en fågel att träna så mycket du vill för endast 100kr extra per månad. Våra årskort är helt enkelt det bästa värdet du kan hitta!

20% introduktions-rabatt 

Och för att fira DIG ännu mer så kickar vi igång detta nya kort med 20% rabatt på alla klippkort, 6-månaderskort och 1-årskort! Denna rabatt börjar IDAG 4 maj och slutar måndag 8 maj. Använd kod: utopiarabatt2023

Sprid detta fantastiska yogaerbjudande till alla runt omkring, vänner, grannar, kollegor och familj. Vår community välkomnar er alla med öppna armar och riktigt bra yogaklasser!

Sommarschemat

Vill du kolla in vårt nya sommarschema? Du hittar det på hemsidan eller i vårt medlemsystem. Vi har något för alla, från lugn och meditativ till svettig och utmanande. Välkommen till Utopia, det är platsen för sinne, kropp och själ.

Vi ses på mattan!

Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter