Hej Utopia Yoga Community!

Sommaren har varit en berg-och dalbana av sol och regn, varmt och kallt, lugna och hektiska dagar! Vi hoppas att ni alla njöt av varje minut och är redo att komma tillbaka hem och tillbaka till yoga och Utopia – ert andra hem!

Nytt höstschema

Vi har ett helt fantastiskt nytt schema framför oss som alla våra lärare är så glada över att dela med dig! 25 klasser per vecka! Vi har återintroducerat gamla favoriter och lagt till vad vi hoppas ska bli de nya favoritklasserna! Lymfyoga med MalinMobility Yin med JerricaMeditativ dans med Anna och Yoga Basic bara för att nämna några! Vårt höstschema startar 21 augusti, se hela schemat på vår hemsida: www.utopiayogastudios.com

Höstkampanj

Vi vill hälsa alla välkomna tillbaka efter sommarlovet och de nya medlemmar som vill ha med yoga i sina liv. Vi välkomnar er alla med stora varma öppna armar. Vi vill erbjuda dig 20% rabatt på 10-klipp, 6 månader och 1 årskort samma dag som vårt höstschema börjar! Du kan använda epassi för detta också. Rabattkoden: YogaHöst23 kommer att vara aktiv endast 21 augusti! Spara datumet i era kalendrar!

30h Swing Yoga Teacher Training

Swingyoga är också tillbaka på schemat för hösten. Samma vecka startar vi vår första 30 timmars Aerial Yoga och Swing Yin Lärarutbildning av Utopia Yoga Academy med Maria Murelius som ledare. Det finns några platser kvar- du vill inte missa denna unika utbildning, en av två som erbjuds i år i hela Sverige! Under en helg, 25-27 augusti får du en uppslukande upplevelse inom anatomi, antigravitationsträning, samt Yin in the silks, och oändliga möjligheter att använda den här träningen för dig själv, personliga klasser, barnswing, nybörjarswing och så mycket mer, låt fantasin sväva! För mer information eller för att boka din plats kontakta Jerrica@utopiayogastudios.com

Swing Yoga Teacher training startar 25 augusti

200h Yoga Teacher Training

Våra yogautbildningsalternativ slutar inte där! Vi har vår årliga 200 timmars internationella certifieringskurs för yogalärarutbildning som börjar den 22 september! Detta är en sexmånaderskurs, en helg per månad, som täcker ett paraply av yogastilar inklusive Hatha, Vinyasa, Hot Yoga, Restorative och Yin Yoga. Denna kurs är Yoga Alliance certifierad med Utopia Yoga Academy och fyra lärare med ledare Jerrica Zeron. Är det här året för dig?! Oavsett om du vill starta en yogaresa för dig själv för att fördjupa din koppling till dig själv, eller använda den kunskapen för att undervisa efteråt, är den här kursen det perfekta sättet att utforska yoga från grunden. Vår värld behöver fler yogainspirerade själar! Det finns fortfarande platser kvar, sista anmälningsdag är 1 september. För mer information eller boka din plats, maila jerrica@utopiayogastudios.com

Utopia Yoga 200h Teacher Training startar 22 septermber


Happenings och kurser på Utopia!

Fasciabehandlingar med Fasciaterapeut Maria Murelius. Maila maria@tranaute.se för att ställa frågor eller boka tid.

Ayurveda Massage och Behandlingar med Elsie-Marie Larsson – kontakta Studio Harmoni Ayurveda & Massage AB via bokadirekt.se för att boka din tid.

Yoga For Your Home – Workshop på Utopia Yoga Studios med inredningsarkitekt och Utopia-medlem, Agnes Wadefjord. Den 22 augusti kl 18:00-19:30. Denna workshop är gratis för alla! Begränsning på 30 deltagare, sms 0728517257 för att boka din plats.

Sound Healing och Cacao Ceremoni med Joline Lyttine. Den 22 september kl 18:00-21:00. Boka din plats genom att maila info@samrummet.com

Utopia Karma Yogi

Utopia Yoga Studios letar efter en ny Karma Yogi för att gå med i vår Utopia-familj! Karmayogaprogrammet erbjuder ett fullständigt maxi-medlemskap i utbyte mot att studion håller ordning och i ett skick som fortsätter att låta medlemmarna känna att de är i sitt andra hem. Om du är intresserad av att bli en karmayogi, maila info@utopiayogastudios.com för mer information.

Välkommen tillbaka till Utopia! Vi ser fram emot att se er alla i studion snart!

/Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter