Mitt i den hektiska tiden före jul välkomnar vi dig till Utopia för att hitta balans och lugn under kaoset. Vi älskar att vara ditt andra hem! Vi känner oss oändligt tacksamma för denna gemenskap och för att visa dig vår tacksamhet har vi en säsong full av specialklasser! Massor av inspirerande klasser och workshops där allt ingår i ditt vanliga medlemskap. Normala schemalagda klasser kommer att vara på paus under två veckor så vi kan dela dessa extra specialklasser med dig som en julklapp från vår yogafamilj till din! Om du inte är medlem är du välkommen att boka klasserna med klippkort eller prova-på-kort.

Specialklasser jul/nyår 2023

Som några av er kanske har märkt har Zoezi gymsystem uppdaterats och det har varit problem med kortbetalning. Vi kommer att kontakta er som är berörda via email så löser vi det tillsammans. Vi är ledsna för strulet och vi kommer därför att byta medlemssystem. Det nya medlemssystemet kommer att vara live från 1 januari. Du behöver inte göra någonting, vi överför all din information och skickar dig ett nytt välkomstmeddelande från det nya systemet där du kan logga in online eller via Wondr-appen. Vi ser verkligen fram emot denna positiva förändring och det snyggare utseendet för det nya året!

God jul och gott nytt år från vår stora utopia-familj till din! Tack för att du valde att dela din träning med oss och tacka dig själv för att du tar hand om din kropp och själ. 

/Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter