Hej Utopia-gänget!

Först och främst vill jag säga tack till alla som skickade mig kärlek, omtanke och önskningar om en snabb återhämtning från den stroke jag hade för några veckor sedan. Livet är oberäkneligt men allt är tillfälligt och med verktygen från yoga och mindfulness läker jag mer och mer för varje dag som går.

Tack till min fantastiska yogafamilj för snabba beslut med nya scheman, lärare och rutiner, så att jag har fått ro att läka. Jag är så tacksam för era vackra själar. heart

Vi firar hälsan med en vårkampanj
Jag är glad att kunna meddela att jag kommer att kunna återvända att hålla några klasser per vecka inom kort. Även om det kommer att vara en långsam start tillbaka, vill jag fira det och dela den här glädjen med er alla. Vi kommer att kicka igång med en 20% rabatt på klippkort, 6-månaders- och 1-årskort! Från den 29 april till den 1 maj använd koden: TillbakaTillYogan. Jag hoppas att få se er alla om mindre än två veckor!

Evenemang och händelser:

Reiki på Utopia! Min mamma, Joyce Zeron, är på besök och hjälper mig och familjen, och kommer att vara tillgänglig för Reiki-behandlingar några dagar i veckan fram till den 10 maj. Om du inte har provat det tidigare är det en helt underbar helande upplevelse av en andlig utövare med över 20 års utbildning och en livstid av kunskap. Det är för alla, oavsett om du har provat det tidigare eller är en utövare själv. Måndagar och onsdagar 9:00-14:30, tisdagar och torsdagar 17:00-18:30 och söndagar 11:00-17:00. För att boka din tid eller fråga om tider utanför dessa timmar, kontakta info@utopiayogastudios.com.


Nu finns chansen att boka en reiki-behandling
 

Anna-Karin Tingström håller för sista gången för säsongen sin populära workshop;  Rest and repair – Triggerball Yin Workshop, den 27 april kl. 10:00-13:30. Anmäl dig via Wondr under Evenemang. Betalning sker via vårt medlemssystem, om du väljer epassi eller swish, görs detta manuellt i deras respektive appar.

KAJEN! Varje torsdag i juli, 9:e året i rad erbjuder vi gratis yoga vid kajen (vid Mälargatan 6) med vårt Utopia-team! 17:30-18:30 den 4, 11, 18, 25 juli – lägg till det i era kalendrar! Bjud in vänner, grannar, barn, kollegor, hela byn! Gratis för alla, och kommer att inkludera olika typer av yoga för att visa att yoga är för alla! Vi ses där!


Utopia Open Air Yoga 2024 närmar sig
 

200h Yoga Teacher Training 2024! Är du intresserad av att utöka din kunskap om yoga både på en filosofisk och fysisk nivå? Gå med i vår Internationellt certifierade yogalärarutbildning på 200 timmar som börjar den 20 september. Oavsett om det är bara för dig själv eller med avsikt att undervisa efteråt, är det en givande och självutvecklande upplevelse som är oslagbar. Du kommer att utbildas i Hatha, Vinyasa, Yin, Restorativ och Hot Yoga. Vi har begränsad tillgänglighet och har för närvarande 3 platser kvar till årets kurs. Anmäl dig idag eller maila info@utopiayogastudios.com för mer information.


Utopia Yoga Academys 200h Yoga Teacher Training närmar sig

Med solen som kommer med mer positivt kraft säger vi tack till denna otroliga yogagemenskap, och vi längtar efter att träna med er mer denna vår och sommar!

Vi ses snart i studion! Stora yogakramar!

/Jerrica & Team Utopia


Ladda ner Wondr Bokningsapp här:

App Store
Google Play
Categories: Nyheter