Hej!

Vi hoppas att du har haft en underbar semester och att ni håller er varma i januarikylan. Runt hörnet är förhoppningsvis en varmare månad, men om inte, så har vi det i alla fall det varmaste och bästa vårschemat vi någonsin!
 

Nytt vårschema

Vi kallar detta “The Yogis Choice-schema”! Vid nyår lämnade vi en önskeburk i studion där alla fick möjligheten att önska sina favoritklasser till vårschemat. Detta var en möjlighet som många tog och vi fick in över 80 önskemål! Det var många varma klassönskningar (inte konstigt med det här vädret), några önskemål om att specialklasserna över jul ska bli schemalagda klasser, att vissa klasser skulle förbli oförändrade samt några nya och kreativa idéer som vi var så glada över att höra. Vi planerade och diskuterade och planerade och diskuterade och till slutet passade vi in varenda önskan som skrevs! Så det här schemat är av er – för dig, vår Utopia Family!

Kolla in det nya schemat på vår hemsida, i appen och på vår medlemssida. Vi har 29 lektioner per vecka! Det finns nya klasser, gamla klasser som återkommer, vissa som aldrig kommer att förändras, och några extra tider på dagen enligt era önskemål! Inte medlem än? Välj gratis ”prova på vecka” i medlemskapsalternativ och yoga med oss en vecka gratis! Kortet aktiveras den dag du väljer det.
 

Gratis Karma-klass

Som en extra gåva från oss, har vi en karmaklass varje lördag lunch 12:00-13:00 med start den 10 februari som kommer att vara gratis för alla att gå med. Ett konto krävs för att boka plats, men inget medlems- eller träningskort krävs. Så ta med vänner, familj, grannar och prova! Den här klassen undervisas av Lia, som en del av att slutföra nästa nivå av yoga-lärarutbildning för att nå hennes 500 timmars masternivå. Detta kommer att filmas i träningssyfte och kommer inte att delas utanför Yoga Alliance.
 

Evenemang och specialerbjudanden:
 

26 januari 17:00-18:30 Bolster Bliss Friday Specialklass med Anita! Häng med Anita i den här 90-minuters mysiga Yin-klassen för att inviga helgen. Bokningen är öppen i medlemssystemet, Wondr, nu. Gratis för medlemmar. Icke-medlemmar kan välja ett 1-klass pass eller träningskort för att gå med i klassen. Välkommen!

17 februari 11:00-13:30 Rest and Repair – Triggerball Yin Workshop med Anna-Karin. En två och en halv timmar lång härlig workshop där vi varvar YINYOGA med triggerpunktsbollar.

Timmar då du ger dig själv en välbehövlig omtanke och medvetenhet om din kropp. Boka under Events i Wonder systemet. Välkommen!


Rest and Repair – Triggerball Yin Workshop

Aerial Yoga and Swing Yin 30 timmars lärarutbildning av yogaallianscertifierade Utopia Yoga Academy startar 12-14 april! Se hemsidan för mer information, eller maila jerrica@utopiayogastudios för eventuella frågor! Välkommen!


Aerial Yoga and Swing Yin  lärarutbildning startar den 12 april
 

200h Yoga Teacher Training, internationell certifiering från Yoga Alliance av Utopia Yoga Academy. Vårt utbildningsprogram 2024 kommer att vara en deltidskurs under en helg per månad (fredag-söndag) med start 20 september till 2 mars. Se hemsidan för mer info. Maila jerrica@utopiayogastudios.com för mer info eller för att anmäla dig, begränsat med platser!


Utopia Yoga Teacher training class of 2023

Nytt system och kom ihåg

Vi välkomnar alla till det nya Wondr-medlemssystemet, vi hoppas att vi har fixat de små buggarna här och där som hände under övergången och att allt kommer att gå smidigt från och med nu. Vi vill påminna alla om att ni har upp till 2 timmar innan lektion på er att avboka så någon i kön får möjlighet att vara med. Vid nödfall eller förhinder, mejla eller smsa Jerrica så snart som möjligt jerrica@utopiayogastudios.com. Vi vill också påminna alla medlemmar om att vara punktliga och närvarande i yogarummet innan lektionen börjar, att behålla den lugna atmosfären i rummet och respektera varandras behov av ro.

Ha en underbar helg kära yoga-community! Vi framemot att se er alla i studion för alla dessa fantastiska nya klasser! Tack allihop! Världens bästa yogisar!

Med vänliga hälsningar,
Jerrica & Team Utopia
https://utopiayogastudios.com


Ladda ner Wondr Bokningsapp här:

App Store
Google Play
Categories: Nyheter