Med start i april kommer tavlor målade av Kim Naenfeldt Eklund från Västerås att kunna beundras och i vissa fall kunna köpas i studion.

För snart 3 år sedan fick Kim en ögonsjukdom som tvingade henne att sluta med sitt tidigare arbete. Det var en mycket jobbig period för Kim som fann utlopp för sina känslor i sin målning där hennes ögon kunde få ro i mörkret i hennes lilla studio hemma. Hennes migränanfall blev färre och hon lät sig inte längre begränsas av vad hon inte längre kunde göra till att fokusera på vad hon kan göra. Hon kan måla och det vill hon fortsätta med via hennes bolag Kimneart.

Kimneart är forum för mig att dela min konst, nå ut till människor, berätta min historia om hur jag hamnade här och om att våga drömma om något större. Jag målar för att det är mitt sätt att få fram det jag känner, om det så är kärlek, hat, glädje eller sorg. I min konst visar jag upp mycket av min tro på det spirituella, Moder jord, chakran, yoga och Cosmos.

-Kim-

kim1 kim2 kim3 kim4 kim5 kim6