Hej Utopia-familjen!

Höstschemat startar måndag 13 augusti och vi är så glada för de nya klasserna och lärarna som kommer till oss!

Vi har uppdaterat hemsidan med info om Företags-/Privata bokningar och möjligheten att hyra våra lokaler. Här finns mer information om de vad vi erbjuder för företags- och privata gruppklasser. Det är en unik möjlighet att bjuda med dina vänner eller kollegor att njuta av lite yoga med oss och få en välförtjänt paus i vardagen. Tipsa gärna om oss!

Vi erbjuder nu också möjligheten att hyra vår studio för behandlingar, kurser eller privata evenemang.

För att underlätta hanteringen av frågor har vi skapat följande email-adresser:

För medlemskap eller ekonomiska frågor: medlemskap@utopiayogastudios.com

För frågor om events, workshops eller lokalhyra: events@utopiayogastudios.com

För frågor om yogaträning eller andra frågor: info@utopiayogastudios.com
Eftersom Jerrica kommer att ta lite tid med det kommande yogabarnet till Utopia-familjen, från och med den 1 september, välkomnar vi Maria Murelius som Business- and Events Manager. Vi välkomnar också Lisa De Malpas Finlay som Studio Operations- and Teachers Manager. Vi välkomnar också Vedrana Radenovic som Membership- and Administrative Manager. Tillsammans kommer de att hålla verksamheten igång under Jerricas föräldraledighet.

Tack alla för det bästa året hittills här på Utopia, tillväxten och gemenskapen som har vuxit i år är ett verkligt bevis på hur viktigt det är att ha yoga och gemenskap i våra liv. Låt oss fortsätta växa inifrån, lära och läka tillsammans. Sunt sinne, frisk kropp = lycka.
Njut av denna vackra soliga dag, vi ses snart på Utopia!

team utopia4

Categories: Nyheter