Vi är superglada att nu kunna erbjuda personlig coachning hos oss av ett riktigt proffs!

Design Your Life
Genom yogans fysiska och mentala övningar släpper vi stress, blir lugnare och mer fokuserad på det som gör oss lyckliga i stället för det som tynger ner oss. Coachning är ett bra komplement till yoga då det hjälper dig att sätta rätt mål för din personliga utveckling vilket är en bra fortsättning när du med yogans hjälp, lyckats ta kontroll över din kropp och din tanke.

Yoga är inte en typisk träningsform, yoga är ett sätt att leva, för kropp och själ. Kombinera yoga och coachning kan vara en kraftfull metod som hjälper dig att inte bara hitta, men också realisera dessa drömmar. Omvänd stress till fokus, tveksamhet till självförtroende, osäkerhet till övertygelse och gör drömmar till verklighet.

Träffa vår coach Patrik Rehn hos Utopia för ett gratis första Design your life-samtal där du får chansen att lägga en plan för din personliga utveckling med stöd av en professionell coach. Läs mer om Patrik och boka din tid i vårt medlemssystem under Personlig Coaching.

Tider för en gratis första konsultation finns att boka fredagar kl 15 och kl 16. Först till kvarn. Efter detta första möte kan man fortsätta med ytterligare 3 mötestillfällen till paketpriset 3500 kr om man så önskar.

Vår Coach

patrik trehn 4

 

 

 

 

 

 

Patrik Rehn – egen företagare, professionell coach

Ta chansen att förverkliga dina drömmar – det är ingen som stoppar dig annat än du själv!

/Jerrica

Categories: Nyheter