Hej Utopia och välkommen till vår fantastiska nya säsong av yoga!

Vi har nya underbara kurser, evenemang och specialerbjudanden framöver som vi är glada över att kunna dela med dig.

Friday Special!

Alla hjärtans dag-special: Utopia Dance Flow – gratis för medlemmar, drop-in 180kr

I denna dansflödesklass kommer du som du är, rör dig som du känner, uttrycker dig själv genom att släppa loss i flödet. Lämplig för alla nivåer. Alla välkomna!

Events och kurser

From the ground up– Yogakurs för nybörjare – Start 16 februari 17: 00-18: 00. Detta är en 5-veckors kurs där vi utforskar yoga från början, undervisningsteknik, andningsteknik, rörelse och syftet med yoga. För dig som vill komma igång med yoga eller finslipa tekniken. Endast 3 platser kvar, registrera dig online, alla är välkomna.
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/coursebook/71

Acupressure Yin och Fascia Facts Workshop med Daniela Schutt – 1 mars 11: 30-15: 30. Denna intressanta och unika workshop är för dig som älskar Yin och kroppskunskap. Det kommer att vara en blandning av att lära sig om kroppen, stressresponser och hjärnans funktion kombinerat med en lång och informativ akupressur yin-klass som använder bollar och andra redskap på tryckpunkter. All vår personal har provat det och nu erbjuder vi det till alla våra medlemmar också! Plats finns fortfarande. Registrera dig online.
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/coursebook/74

3 Gates of Healing – en terapeutisk yogakurs och utbildning med Rae Indigo – Startar 19 mars och är en 4-dagars kurs som inte erbjuds någon annanstans i Sverige. I den här kursen kommer du att lära dig om terapeutisk yoga, våra energiska system, djupgående anatomi, samt korrekt användning av asana och kopplingen mellan kropp och själ. Oavsett om du är en lärare eller student, kommer den information och övning du kommer att få på denna kurs vara värdefull för dig själv och kan användas både i din undervisning och vardagsliv. Kursen tillgodoräknar 30 timmars lärarutbildning inom Yoga Alliance. Platser finns fortfarande. Rekommenderas starkt!
https://utopiayogastudios.gymsystem.se/member#/coursebook/75

Rae Indigo

Företagsgrupper:

För privata grupp- och företagsbokningar, se fliken “företags- och privata bokningar” på vår hemsida www.utopiayogastudios.com. Vi erbjuder Frukostmöte med yoga samt Företags-kickoff med yoga och teambuilding. Skicka e-post till events@utopiayogastudios.com för mer information.

Studioinformation:

Vi vill också vänligen påminna alla om att våra yogashala är en plats att vila sinnet och röra kroppen, så vänligen använd inte din mobiltelefon i yogasalen och ha den på ljud- och vibrationsfri inställning.

På grund av säkerhetsföreskrifterna för brandsäkerhet är jackor, ryggsäckar och andra väskor inte tillåtna i yogasalarna. Små föremål är okej så länge de inte är i vägen för en utgång eller nödutgång.

Kolla in våra senaste toppar, byxor, bolsters och raw bars som finns att köpa i studion! En ny härlig kollektion av kläder i nya färger finns i båda studiorna.

En stor alla hjärtans dag – kram till vår Utopia-community! Oavsett om du firar dagen eller inte, hoppas vi att du känner den kärlek och uppskattning vi har för er alla!

Hoppas att se er snart i någon av våra underbara studior!

/Jerrica & team Utopia

Categories: Nyheter