Nytt höstschema och mer sommaryoga med Utopia!

Glad sommar {firstname}! Vi hoppas att du njuter av lite ledig tid, mer sol och mer tid för yoga!

Vi uppskattar stödet och positiviteten kring våra onlinekurser och vi är glada att meddela att vi kommer fortsätta att live-streama klasser.

Nytt höstschema och ny lärarutbildning
Vi är så glada att meddela vårt Höstschema för Västerås och Köping 2020! Med nya klasser, nya kurser och vår årliga 200-timmars Yoga Alliance-certifierade yogalärarutbildning! Höstschemat startar den 17 augusti och du hittar det på hemsidan.

Våra underbara instruktörer
Med varje säsong kommer nya klasser, tider och lärare! Välkommen Renee Rösehag, en tidigare student från vår Utopia Yoga Academy Teacher Training, som kommer att undervisa Yin onsdagar kl 18:15 i Västerås!

Vi skickar massor av kärlek och kramar till Alex och Johanna som kommer att välkomna sina yogabarn i höst! Vi kommer att sakna er men ser fram emot att se de underbara små i studion snart!

Kommande kurser!

From the ground up – Yogakurs för nybörjare

5-veckors kurs varje söndag 15: 00-16: 00 med start den 13 september

Jerrica – From the ground up

Upp och ned från början med Olivia Berggren

4-veckors kurs varje söndag 17: 00-18: 30 med start 6 september

Olivia – Upp och ner från början

Utopia Yoga Academy 200 tim lärarutbildning 

6-månaders kurs, en helg per månad, med start den 21 augusti. Denna kurs kommer att utbilda dig i Hatha, Vinyasa, Yin och Restorative Yoga. Eftersom Yoga Alliance-stadarder återspeglar de försiktighetstider vi befinner oss i nu, kan vi erbjuda dessa kurser online för dem som inte kan delta i person. Vi har begränsade platser till 8 yogis. E-post info@utopiayogastudios.come för mer information.

Utopia Köping 1 år!

Måndagen den 17 augusti firar vi Utopia Köping 1 år! Samma dag startar vårt höstschema. Vi firar med en kväll med öppna, gratis kjlasser för alla kl 17: 00-20: 00!
Utopia Open Air Yoga 2020
Eftersom juli är en lång månad är vi glada över att ha ytterligare 3 yogatillfällen utomhus med dig på Kajen! Varje onsdag från 17: 30-18: 30. 50 platser maximum, först till kvarn. Den här veckan kommer vi att erbjuda giveaways från Green Mandala Raw Cafe – ett nytt café som öppnar bredvid studion snart! 29 juli kommer att vara en extra speciell kajen yoga med Pride Västerås och speciella giveaways!

Utopia Open Air Yoga 2020

Prova-På-Vecka
Vår uppskattade prova på vecka kommer att fortsätta under hela året så alla som vill börja med yoga kan prova olika slag med oss, i person eller online! Du hittar detta gratis träningskort i butiken i medlemssystemet.

Ha en fortsatt underbar sommar, prioritera dig själv och dina kära, och vi ser fram emot att yoga tillsammans snart!

/Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter