Hej Utopia Community!

När semesterveckorna närmar sig sitt slut och normala rutiner träder in är det ett tillfälle att skapa bra rutiner med mer yoga!

Våra höstscheman startar nästa vecka för både Västerås och Köping! Med nya tillägg och gamla favoriter både online och i studion. Det bästa sättet att starta höstens scheman är med en fest och vi firar Köpings 1-årsjubileum på måndag den 17 augusti! Se hemsidan och i medlemssystemet för våra höstscheman.

Köping 1 år!

Välkommen till Köping 1 års firande måndag 17 augusti från 17: 00-19: 30. Vi kommer att fira med 4 gratisklasser, 30 minuter vardera, för att ge dig en smak av vad vi har att erbjuda! Det kommer också att finnas frukt, te och Utopia-kollegor för att svara på eventuella frågor. Se schema för måndagskvällen här:

17: 00-17: 30 – Hot Vinyasa

17: 40-18: 10 – Hatha Flow

18: 20-18: 50 – Pilates

19: 00-19: 30 – Yin Yoga

Rabatt på klippkort:

Vi firar med rabatt på våra klippkort! 25% rabatt på alla 3 & 10 klippkort gäller hela dagen den 17 augusti, alla kan köpas online.

Använd rabattkod: utopia1år måndag 17 augusti. Den här rabatten kommer att pågå endast i 24 timmar under dagen vi firar! Denna rabatt på klipp-kort gäller för både Köping och Västerås.

Utopia Yoga Teacher traning

Missa inte vår 200-timmars yogalärarutbildning som börjar 21 augusti. Denna kurs kommer att vara en helg per månad i 6 månader. Om du har tänkt att utöka din kunskap om yoga och din inre styrka både fysiskt och andligt välkomnar vi dig med öppna armar! Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Registrera dig genom att skicka e-post till jerrica@utopiayogastudios.com

Vi har också några spännande kurser och workshops som kommer!

Kurser

6 september-27 september 4-veckors kurs Upp och ned från början 17: 00-18: 30 platser kvar!

13 september – 11 oktober 5-veckors Nybörjarkurs – From the groud up 15: 00-16: 00 2 platser tillagda!

Workshop

Self-Care Sunday 20 september kl 10:00-13:00

Self-Care Sunday syftar till att definiera vad “Self-Care” innebär för dig och hur du inkluderar egenvård i din vardag och träning för en mer hållbar hälsa. Lär dig om hur meditation och yoga kan bli effektiva verktyg för att minska stress. Vi noterar vår lärdomar, dricker te och pratar våra erfarenheter. 325 kr för medlemmar och 425 kr för icke-medlemmar.

Fortsatt försiktighet

Som alltid uppmuntrar vi de som har några symtom att stanna hemma och träna med oss online. Vi vill se till att vi håller vår studio ren och säker. Våra platser per klass är fortsatt begränsade tills vidare. Låt oss hålla oss friska och fortsätta att visa vår uppskattning av denna fantastiska gemenskap!

Har du inte övat med oss ännu? Börja med en prova-på-vecka, registrera dig online www.utopiayogastudios.com

Med stora öppna armar och massor av kärlek, välkommen till Utopia!

/Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter