Glad höst Utopia!

Vi är fyllda av positiv energi över att se så många nya och bekanta ansikten tillbaka i studiorna!

Utrustning och platser i klasserna

När lektioner fylls i Västerås har vi märkt ett behov av fler platser men vill ändå hålla avstånd, så vi lägger till ytterligare en plats i Hot-rummet och ytterligare två platser i stora rummet. Vi har också lagt tillbaka vissa redskap i hyllorna. Du kan använda block (rengör och torka innan du lägger tillbaka). Vi kan också använda Bolsters. Fortsätt att ta med en filt, halsduk eller tröja för att lägga över bolstern under passet. Mattor finns att låna. Spray och handdukar finns i varje rum. Vi kommer att fortsätta att hålla våra miljöer rena och friska så att vi alla kan fortsätta att träna säkert tillsammans!

Community nyheter!

Vi är så glada att välkomna ännu ett yogabarn till vår Utopia-familj! Grattis till Johanna och Olof för deras friska och vackra flicka!

We want to send our well wishes to Katie who will be moving back home to Canada. We will miss you and are forever grateful to have had you a part of our community and studio this year. We hope to see you back here soon!

Välkommen Ebba tillbaka till studion! Ebba kommer att undervisa Yin Yang lunch varje torsdag 11: 30-12: 15 med start den 1 oktober!

Kurser och workshops

Gravidyoga med Ylva-Li 

8-veckors kurs

Start 20 september kl 18:00

(3 platser kvar!)

Self-care-Sunday med Katie 

20 september kl 10: 00-13: 00

(5 platser kvar!)

From the ground up – yogakurs för nybörjare 

4-veckorskurs

Start 6 oktober 17:00

Yogakurs för nybörjare med Catalina startar 6 oktober.

Green Mandala Raw Cafe Grand Opening!

Vi är så glada att äntligen ha det vi alla har väntat ett år på – Green Mandala Raw Cafe öppnar officiellt i oktober! Caféet ligger vägg i vägg med Utopia, Sigurdsgatan 4, som ett perfekt komplement till yoga. Från medveten andning och rörelse till medveten mat. Vad kan vara bättre!? Green Mandala erbjuder hälsosam rå fika och lunch, öppen måndag-fredag 10: 00-17: 00, lördag 10: 00-14: 00. Sprid budskapet och hjälp oss igång så vi kan fortsätta sprida budskapet och bättre kropp och sinne! Läs om Green Mandala här.

Anna och Vedrana baktränar inför öppningen av Green Mandala Raw Café

 

Feedback

Som alltid är vi här med öppna öron och hjärtan för att höra om allt som kan göra våra studior bättre för dig. Utopia är en gemenskap, en familj och vi vill att du också ska känna det! Om det finns några önskemål om lektioner eller scheman, workshops, förbättringar eller andra idéer är du välkommen att maila till info@utopiayogastudios.com eller ring Jerrica 0720340061.Stora varma höstkramar till alla från team Utopia!

/Jerrica & team Utopia

Categories: Nyheter