Hej Utopia Community!

Vi hoppas att ni håller er friska och lugna i dessa tuffa tider.

På grund av ökningen av spridningen av covid-19- kommer vi att göra några tillfälliga förändringar för att säkerställa att vi har en hälsosam och säker miljö att fortsätta att utöva yoga i. Under resten av året kommer vi att sänka deltagarantalet och markera platser på golvet för att säkerställa att rätt avstånd. Vi kommer att undervisa med omtanke respekt för allas säkerhet och se till att undvika trängsel. Vi anpassar schemat så att klasser hålls tidsmässigt separerade för att minska antalet personer i studion. Vi fortsätter att respektera varandras säkerhet och stannar hemma om vi inte känner oss helt friska eller om vi har varit i nära kontakt med någon som är sjuk. Vi ber er att hjälpa oss med detta. Små justeringar som kan göra stor skillnad. Vi har 19 lektioner online nu, så du kan alltid vara med och yoga på ett helt säkert sätt!

Vi har lagt till extra onlineklasser och på plats:

tisdag 17:00 Core for Yogis

torsdag 11:30 Yin Yang

torsdag 16:45 Vinyasa

torsdag 18:00 Calm Flow

Vissa klasstider kommer att förändras något för att minska antalet personer i studion. Förändringarna syns i bokningssystemet nu. Vi kommer att uppdatera även på hemsidan efterhand.

Vi är en yogafamilj här på Utopia, och vi är så tacksamma för allt ditt stöd. Vi gör dessa tillfälliga justeringar med omtanke, respekt och kärlek. Låt oss hålla denna gemenskap stark och frisk och fortsätta att lägga vikt vid vår mentala och fysiska hälsa.

Låt oss också dela betydelsen av mental och fysisk hälsa med våra nära. Sprid yogakärleken eftersom det är viktigare för var och en av oss nu än någonsin tidigare.

Massor av varma hälsningar från Jerrica och familjen Utopia!

Categories: Nyheter