Hej Utopia Yogis!!

Vintern är runt hörnet och vi har ett späckat nytt schema, intressanta specialklasser och underbara workshops för en perfekt vinter i harmoni, god hälsa och värme.

Nytt vinterschema

Från och med 1 november går vi in i vårt vinterschema med nya klasser som Move to the Music, Swing Yin och Hot Yin! Du hittar vinterschemat nu på hemsidan.

Välkommen tillbaka Denice

Vi välkomnar också tillbaka Denice Lundevall till teamet! Du kan flöda med henne på måndagar i en varm Vinyasa som garanterat kommer att ge positiv energi och värme till de mörka eftermiddagarna!

Denice Lundevall

Utopia 5 år

Du är inbjuden till vårt 5 -årsjubileum i Västerås! Vi kan inte förstå att det redan har gått fem hela år! Vi kommer att ha öppet hus den 4 nov kl 17:00-20:00. Gratis klasser för alla. Du behöver inte boka, det är bara att komma! Te, färsk juice, frukt och snacks med mingel. Nyfiken på yoga? Kom förbi och prova!

Här är schemat för eftermiddagen den 4 november!

17:00 – Hot Yin

17:00 – Hatha Yoga

17:50 – Hot flow

17:50 – Move to the Music

18:40 – Hot beginner

18:45 – Yin Yoga – Alex

Enligt tradition erbjuder vi 20% rabatt på 3 & 10 klippkort och 6 månaders medlemskap på vår årsdag! Använd koden: Utopia5år

20% rabatt gäller hela dagen 4 och 5 november.

Rabatten gäller för yoga i båda studiorna. Klipp -kort gäller i 12 månader.

Specialklasser söndag 31 oktober

Vi kommer att ha en fotograf på plats denna dag som kommer att ta foton av klasserna och oss individer. Vissa bilder kommer att vara i rörelse, i konversation och i asana. Klasserna kommer att vara enligt vanliga tider, men troligen med lite extra skratt och glädje! Dessa foton kommer att användas i studion, tryckta på duk, för att i bilder, fånga upp vår yogaglädje och vår gemenskap. Om du känner dig bekväm med att vara en del av detta, registrera dig för klasserna, om inte så ses vi en annan dag!

Missa inte våra workshops!

Rest and Repair Yin Workshop denna söndag 24 oktober 10: 00-13: 00 2 platser kvar!

Awaken Your Soul – Conscious breathing Meditation Workshop nästa fredag den 5 november 17:00-19:00 4 platser kvar!

Tack för att du är en del av vår yogaglädje, vår gemenskap, vår familj med fokus på en sundare kropp och sinne! Namaste.

Välkommen till Utopia!

/Jerrica & Team Utopia

Categories: Nyheter