Gott nytt år Utopia Family!

Vi hoppas att du haft en underbar och avkopplande ledighet med familj och vänner! Vi på Utopia vill tacka er ännu en gång för det gångna året och att ni valt yoga för er mentala och fysiska hälsa som prioritet. Vi är oändligt tacksamma för denna fantastiska gemenskap!

Foto Lisa De Malpas Finlay

Vi ser fram emot ett hälsosamt nytt år med ljuset som återvänder! Lika peppade är vi för att kunna släppa vårt vårschema som startar 1 februari i Västerås! Vi kommer att fortsätta att ha onlineklasser varje dag och över 20 klasser per vecka! Schemat för Utopia Köping kommer att vara detsamma fram till 1 maj. Se schemat online och i vårt medlemssystem.

Gällande covid-19 ber vi dig att fortsätta att prioritera din hälsa och respektera dina medmänniskor. Om du känner några förkylningssymtom eller varit nära någon som är covid-positiv, träna gärna med oss online och kom tillbaka till studion igen när du är säker på att inte riskera föra smitta vidare. I studion ber vi dig att fortsätta hålla respektfullt avstånd så att alla kan känna sig trygga. Fortsätt med noggrann rengöring av lånade mattor efter avslutad klass. Självklart följer vi FHM rekommendationer. Tillsammans kan vi fortsätta att träna i en säker och hälsosam miljö!

Vi tror verkligen att detta är ditt år! Året vi prioriterar vår mentala och fysiska hälsa, utökar vår kunskap och medvetenhet, gör något vi älskar, lär oss mer om vårt Jag! Kanske till och med bli yogalärare!

Gå med i våra lärarutbildningar:

Start 28 januari 2022 – Höftrörlighet 50 timmar med Daniela Schutt

Start 12 mars 2022 – Yin Yoga 50h lärarutbildning med Alex Sjöberg

Start 26 augusti 2022 – 200 timmar Utopia Yoga Academy komplett yogalärarutbildning

Maila info@utopiayogastudios.com för mer info eller för att boka din plats. Se evenemang medlemssidan eller på vår facebook-sida.

Håll utkik efter våra evenemang och specialerbjudanden i vår!

16 januari 10:00-12:00 Upp-och ned från början med Olivia (boka din plats idag!)

4 februari 17:00-18:30 Gong bad och meditation med Alf

5:e & 6:e februari 9:00-13:00 Lärarutbildningens tentamenshelg – öppna lektioner gratis för alla!

Ha en härlig och hälsosam januari! Njut av snön och vi hoppas att se er alla personligen eller online snart!

Varma hälsningar,

Jerrica & Team Utopia

Foto Lisa De Malpas Finlay

Categories: Nyheter