Trevlig solig dag Utopia community!

Våren är verkligen på väg och med det kommer sol och extra energi som vi har saknat. Låt oss använda den energin för att unna oss lite mer yogatid! Och det är precis vad vi har för dig!

Fler platser i klasserna

I takt med att covid-restriktionerna har minskat, och intresset för klasser har ökat, kommer vi att utöka antalet platser i yoga-shalan i både Västerås och Köping med start v11.

Äntligen får fler plats i våra fantastiska klasser

Vårens schemaändringar och specialerbjudanden:

Fredagsspecial 11 mars 17:00-18:30 Shake, Move & Meditate med Karin! Ingår i medlemskapet. Icke medlemmar är välkomna med klippkort eller prova på.

Fredagsspecial 18 mars 17:00-18:15 Swinging high and low med Maria! Ingår i medlemskapet. Icke medlemmar är välkomna med klippkort eller prova på.

Move with Ease med Olivia flyttar till torsdagar kl 17:00 med start v.11.

Med start v.11 byter klassen på söndagmorgon i Västerås till Vinyasa med Emma.

Finns det lektioner eller tider/dagar du saknar eller önskar dig? Låt oss veta! Skriv till info@utopiayogastudios.com och låt oss göra Utopia ännu bättre.

Kommande yogautbildningar

50h Yin Yoga Lärarutbildning med Lead Trainer Alexandra Sjöberg

Startar 12 mars och sträcker sig över tre helger.

12-13 mars, 26-27 och 9-10 april lör-sön kl 8:30-16:30.

Känner du dig spontan och vill göra något för dig själv som kommer att påverka livet? Anmäl dig till denna kurs – ingen tidigare erfarenhet behövs. Maila info@utopiayogastudios.com för att boka din plats idag och börja redan i helgen! Det är DITT år!

50 timmars utbildning i anatomi och höftrörlighet med Daniela Schutt

Startar 1 april och sträcker sig över två helger.

1-3 april, 22-24 fre 15:00-20:00 lör-sön kl 8:00-18:00

Är du yogalärare eller utövar yoga och söker mer kunskap om funktionella rörelser för dig själv eller dina elever? Träffa experten Daniela Schutt för denna 50 timmars djupgående anatomiutbildning. Anmäl dig till denna kurs via info@utopiayogastudios.com

Platser finns fortfarande kvar!

200 timmars Yoga Alliance Certifierad, Utopia Yoga Academy Lärarutbildning

Startar 26 augusti, en helg per månad, fredag-söndag i 6 månader.

Är du intresserad av att fördjupa dina kunskaper om yoga från dess ursprung och vidare genom varianterna av hatha, vinyasa och yin yoga? Häng med oss på vårt 5:e år av att utveckla yogalärar-community med de vänligaste själarna som finns. Varmt välkommen. Registrera dig eller be om mer information via info@utopiayogastudios.com.

Sist och garanterat minst

Välkommen det nyaste och minsta tillskottet till vår yogagemenskap och familj! Raven Fae Zeron Hardebjer anlände den 10 februari, precis som planerat. Vi anpassar oss till den större och livligare djurparken hemma. Alla är friska och oerhört glada. Framförallt hennes 2 stolta storasystrar.

En ny liten yogi och en stolt storasyster

Ta hand om er –  hoppas att se er alla i studion snart!

/Jerrica och Team Utopia

Categories: Nyheter