Glad påsk Utopia!

Med påskfirandet på ingång ville vi addera mer anledning att fira – sommarschemat, Köpings 3 års jubileum och fler yogaerbjudanden!

Sommarschemat

Våra sommarscheman börjar 1 maj med nya klasser som yoga sculpt, chakrayoga och återkomsten av swingyogan! Vi välkomnar även nya lärare till schemat och till vårt vikarierande team: välkomna Therese Nylund, Anita Van der Merwe, Lisa Johansson och Karin Zetterlund!

Läs mer om våra scheman i vårt medlemssystem och på vår hemsida.

Utopia Köping 3 år

Köping fyller 3 år den 5 maj! Det kommer vi att fira med en yogaklass öppen för alla och som tradition 20% rabatt på 6 månaders och 3 & 10 klippkort! Rabatten kommer att gälla för både Västerås och Köping studios. Använd koden: UtopiaK3 den 4 och 5 maj för att få rabatten. Denna rabatt kan inte användas via epassi. Träningskorten köpas i vårt medlemssystem med kort, autogiro, eller swish. 3 & 10-klippkort är giltiga i 12 månader och kan användas både i Västerås och Köping.

Nya priser

Nya priser för Utopia-medlemskap börjar 1 augusti 2022. Nya priser kommer endast att gälla för nya medlemmar. Vårt lojalitetsprogram fortsätter, så alla kort du för närvarande har kommer att stanna till samma pris. Alla nya kort som köps kommer att ha det nya priset från 1 augusti.

Kolla in våra kommande specialklasser och events!

29 april Skaka dans och Meditera med Karin Zetterlund 17:30-19:00

Gratis för medlemmar, icke medlemmar bokar med 1-klipp eller prova på

6 maj Dansa och släpp loss med Frida Hjärtström 11:30-12:30 boka med Frida på fridahjerta@gmail.com

Utopia Open Air Yoga 2022

7,14,21,28 juli är Utopia Open Air Yoga tillbaka för sitt 6:e år varje torsdag i juli 17:30-18:30! Alla är välkomna – familj, barn, hundar, vänner och föräldrar, tänd kommer att vara en grundläggande yogaklass som undervisas av många av våra superlärare på Utopia! Vi är så exalterade över det!!

Utopia 200h teacher training

27 augusti Utopia Yoga Academy 200 timmars Yoga Alliance Certified International Teacher Training-kurs. Anmäl dig via info@utopiayogastudios.com Vill du bli yogalärare eller fördjupa din kunskap om rörelse och dig själv? Gå med i vår kurs för att få en välplanerad utbildning från grunden av Hatha, Yin och Vinyasa. Välkommen!

Så spännande saker kommer! Vi längtar till att dela varje ögonblick med er alla, världens bästa yogagemenskap!! Glad påsk!

/Jerrica och Team Utopia!

Categories: Nyheter