Glada hösthälsningar Utopia Community!
Vi har några spännande firanden runt hörnet – ett nytt vinterschema och vårt 6-årsjubileum!

Utopia Yoga Studios 6 år!

Kan ni förstå att vi har yogat tillsammans i 6 år!? Vilken lyx! Det värmer våra hjärtan när vi hör er prata om Utopia som ert andra hem; att du känner dig lugn, bekväm och välkommen in i vår yogafamilj från första gången. Yoga betyder enhet, och tillsammans är det precis vad vi uppnår på Utopia! Sex år av yogaklasser, tusentals yogis, massor av yogabebisar, så många nya utexaminerade yogalärare från vår yogaskola Utopia Yoga Academy och yogalärare fulla av inspiration och kärlek som har gjort studion till det hem den är. Tack alla, jag får tårar i ögonen av tacksamhet och stolthet. Världens bästa community!

Välkomna alla till Utopia Yoga Studios 6-årsjubileum i Västerås!
Det är värt att fira!  Vi firar med fem 40-minuters klasser. Vi har öppna dörrar och gratis yoga för alla samt te, juice, snacks och mingel. Alla är välkomna och allt är gratis. Kom som du är, yoga är för alla. Bjud med vänner, familj, barn eller grannar. Fika, umgås och prova yoga. Kom i tid så du får en plats.

Torsdag 3 november kl 17:00 – 19:30

Schema:
17:00 Hot Hatha med Jerrica
17:00 Yin Yang med Lisa
17:45 Hot Fun Flow med Maria
17:45 Ashtanga Basic med Mari
18:30 Meditation med Alex

Som tradition på vårt årsdag erbjuder vi 20% rabatt på 3 & 10 klippkort, och 6-månaders medlemskap! Kod för rabatt kommer att vara Utopia6år och kommer att kunna användas den 3-4 november. Betalningsmetoder är betalkort, swish, epassi, autogiro.

Nytt vinterschema
Vårt vinterschema börjar på Halloween-dagen den 31 oktober och kommer att fortsätta till 16 januari. Du hittar det nya schemat på hemsidan och på medlemssidan. Info@utopiayogastudios eller telefon 0720 34 00 61 om du har frågor.

Nya klasser

Vi hälsar Anna Pleadin välkommen tillbaka för ett organiskt flöde på torsdagar och introducerar Lisa Johansson för en ny fredagslunchklass!

Tack för den fantastiska gemenskap vi har skapat tillsammans! Vi är som en stor yoga-familj. Vi ser fram emot att familjen växer sig större och fler får möjligheten att må bättre i sin kropp och själ. För det är vi värda.

Välkommen till Utopia. Välkommen till ditt andra hem!

Namaste och kram från Utopia Family!
/Jerrica + Team Utopia

Categories: Nyheter