Hej Yoga Community!!

När året lider mot sitt slut reflekterar vi över hur tacksamma vi är för vår träning under året, denna gemenskap, den här studion och varandra! Vi har haft ett fantastiskt år med många nya och bekanta ansikten och vi är oändligt glada över att ni alla har hittat till oss! Denna gemenskap är så speciell och tillsammans läker vi, växer och knyter an till oss själva. Tack för 2022!

Vi ser nu fram emot ett nytt år fyllt av ljus, kärlek och ännu mer yoga!


Nytt vårschema

Vårt vårschema börjar 16 januari – 1 maj med mer av det Du älskar! En blandning av varmt och mysigt, fysiskt och svettigt, och till och med lite yoga som lyfter oss! Det stämmer – swingyogan är tillbaka! Så är nivå 2 asana, yoga booty, restorative och chakra yin! Våra onlinekurser fortsätter också! Se vårt schema på vår webbsida www.utopiayogastudios.com

Populära Swing Yoga är tillbaka

Utopia Teacher Training examinations

11 & 12 mars Utopia Yoga Teacher Training examensklasser – gratis för alla! Begränsat antal platser, platserna öppnar en vecka i förväg för bokning. 


Kom och stötta våra senaste Yoga-lärlingar och prova en klass.


Events och workshops

Workshops:
6e Januari Awaken Your Soul  OSHO conscious breathing meditation 17:00-19:00 190kr


11 februari 10:00-12:30 Rest and Repair trigger ball Yin workshop med AK 450kr


5e mars 10:00-12:30 Long Yin Workshop med Alex 375kr


Special events:
27e januari 17:00-19:00 Soul Dance Journey med Erica Nylander.
Anmälan till: create.w.erica@gmail.com


29 januari 13:00-16:30 Kvinnocirkel i shamansk anda med Denice.
Anmälan till: denice.lundevall@gmail.com


11 & 12 Mars  Utopia Yoga Teacher Training graduation classes – gartis för alla! Begränsat antal platser. Bokning öppnar 1 vecka i förväg. 

Utopia Köping

Tyvärr kommer vårt schema att avslutas denna säsong för vår studio i Köping. Lektionerna pågår till slutet av januari. De som har pågående månadsmedlemskap som inte kan använda onlineklasserna eller komma till studion i Västerås kan maila medlemskap@utopiayogastudios.com och medlemskapet kan avslutas i sista januari. De med klippkort kan använda dem tills de går ut var som helst. Vi vill rikta ett stort tack till alla som gjort denna studio till vårt andra hem! Vi höll igång yogan i Köping i nästan 4 år! Vi kommer att sakna denna fina studio jättemycket men hoppas att vi ses alla i Västerås och online! Yoga är enhet, oavsett vart vi praktiserar är så är vi fortfarande tillsammans. 

Gott nytt år och lyckönskningar för 2023 från hela Utopia-familjen!

Varma hälsningar,

/Jerrica + Team Utopia

Categories: Nyheter